Behandlinger

Dermalogica Expert

Husk kittel/kliniktøj til de praktiske kurser.

Dermalogica og professionel apparatur

Der er mange forskellige apparater på markedet og derfor kan det ofte være svært at beslutte sig for hvilke apparater der vil fungere på klinikken for at dække dine kunders behov. Deltag på kurset hvor vi gennemgår videnskaben bag ultralyd, mikrostrøm, mikrodermabrasion, og den efterhånden meget populære LED behandling så du får en fordel på markedet. Vi gennemgår selvfølgelig de vigtigste professionelle Dermalogica produkter du kan anvende med apparaterne og hvordan du kan gøre det til en del af din Dermalogica behandling. Du får en manual så du efterfølgende kan behandle alle hudtilstande sikkert og effektivt.

 

På dette kursus vil vi gennemgå:

 • Videnskaben og anvendelsen af ultralyd, mikrostrøm, mikrodermabrasion, hydrodermabrasion og LED
 • Praktik med ultralyd og mikrostrøm
 • Praktik så du kan se hvordan du kan anvende apparaterne

 

hvem:            professionelle kosmetologer

varighed:      1 dag (teori og praktik)

pris:               GRATIS (værdi kr. 2.000,00)

 

HUSK KITTEL!

 
 
Professionel vejledning af pigment - online

ONLINE KURSUS

Du kender produkterne fra PowerBright TRx, så nu skal du genopfriske din viden og status, så du kan forblive imellem de bedst uddannede Dermalogica kosmetologer i hele verden. Bliv opdateret og lær det sidste nye om huden for denne hudtilstand.

 

På dette kursus vil vi gennemgå hudens struktur og funktion med fokus på pigmentcellerne. Vi vil se på relevante faktorer omkring livsstil og styrke samtalen med kunden, så dine kunder ved hvilke løsninger, der kan tilbydes.

 

Hyperpigmentation kan være meget vedholdende og svært at behandle. Lær om årsager og aktive ingredienser der hæmmer og kontrollerer melanogenesen og hvilke Dermalogica produkter du kan anvende. Uddan din kunde med din viden og tilbyd en Skin Brightening Facefit behandling.

 

 • Årsager (hormoner, stress, traume og UV strålernes indflydelse så du ved hvilken behandling der er optimal)
 • Aktive ingredienser der hæmmer og kontrollerer melaninproduktionen og hvilke dermalogica produkter du finder dem i

 

hvem:          professionelle kosmetologer (er SPECIALIST)

varighed:    3 timer

pris:            GRATIS (værdi kr. 1.000,00)

 

 

 

PROFESSIONEL vejledning af sart hud - online

ONLINE KURSUS

Du kender produkterne fra UltraCalming, så nu skal du genopfriske din viden og status så du kan forblive imellem de bedst uddannede Dermalogica kosmetologer i hele verden. Bliv opdateret og lær det sidste nye om huden for denne hudtilstand.

Med dette avanceret kursus går vi ind i videnskaben om hudens struktur og funktion og sørger for at det er relevant i forhold til livsstil og den samtale, du skal have med dine kunder.

 

Sensibel hud ser forskelligt ud og føles forskelligt fra person til person og kan opstå pga. forskellige faktorer. Lær dine kunder om årsager og faktorer, så de bedre kan forbygge sensibilitet i huden.

Vi gennemgår:

 • Vi vil gennemgå de mest almindelige faktorer som miljø, stress, hormoner og almindelige ingredienser i hudpleje.
 • Lær om de ingredienser dermalogica anvender for at berolige og lindre inflammation og genopbygge hudens barriere.
 • Vi har fokus på den dialog der skal foregå sammen med kunden

 

hvem:         professionelle kosmetologer (SPECIALIST)

varighed:   3 timer

pris:           GRATIS (værdi kr. 1.000,00)

PROFESSIONEL vejledning af acne/fedtet hud - online

ONLINE KURSUS

Du kender produkterne fra Active Clearing, så nu skal du genopfriske din viden og status, så du kan forblive imellem de bedst uddannede Dermalogica kosmetologer i hele verden. Bliv opdateret og lær det sidste nye om huden for denne hudtilstand.

 

På dette kursus vil vi gennemgå hudens struktur og funktion med fokus på talgkirtlerne. Vi vil se på relevante faktorer omkring livsstil og styrke samtalen med kunden, så dine kunder ved hvilke løsninger, der kan tilbydes.

 

Hjælp dine kunder med at få en mere ren hud. Opdater din viden om acne. Forstå hvilken indvirkning hormonerne har på huden, såvel som nye undersøgelser omkring kost og stress. Lær om de ingredienser, der kontrollerer udbrud og hvordan de virker opklarende og ophelende. Lær hvordan du kan give din viden videre til dine kunder, så de får en forståelse af deres hud og hvordan de kan behandle den hjemme.

 

Vi gennemgår:

 • Gennemgang af de hormoner, der kan resultere i acne
 • Nye undersøgelser omkring kost og stress
 • Aktive ingredienser der kontrollerer udbrud og hvordan de giver en mere ren hud

 

hvem:         professionelle kosmetologer (SPECIALIST)

varighed:   3 timer

pris:           GRATIS (værdi kr. 1.000,00)

PROFESSIONEL vejledning af ældningstegn - online

ONLINE KURSUS

Du kender produkterne fra AGE Smart™, så nu skal du genopfriske din viden og status så du kan forblive imellem de bedst uddannede Dermalogica kosmetologer i hele verden. Bliv opdateret og lær det sidste nye om huden for denne hudtilstand.

 

Med dette avanceret kursus går vi ind i videnskaben om hudens struktur og funktion og sørger for at det er relevant i forhold til livsstil og den samtale du skal have med dine kunder. Vær klar til at blive expert omkring ældningstegn. Vi gennemgår hudens biologiske processer og den cirkadiske rytme, så vi ved, hvornår huden bedst reparerer sig selv. Vi kigger på ingredienser, som retinol, C-vitamin og peptider og hvordan de virker. Bliv klar til at uddanne dine kunder og giv dem de optimale løsninger.

 

Vi gennemgår:

 • De biologiske forandringer og den cirkadiske rytme
 • Fokus på hvordan vi bedst behandler specifikke ældningstegn, som hudens struktur, elasticitet eller pigmentforandringer
 • Vi gennemgår vigtige ingredienser, der modvirker ældningstegn – fra retinol til C-vitamin og peptider og hvordan de virker

 

hvem:           professionelle kosmetologer (SPECIALIST)

varighed:     3 timer

pris:             GRATIS (værdi kr. 1.000,00)